35

Jag är kär.

34

Jag har ett alldeles magiskt vackert vinterland utanför mitt fönster.
Tanken är att jag ska gå ut och besöka detta vinterland strax,
men det är ju så kallt... så istället sitter jag här, med en hög med böcker och en massa papper,
en uppäten matlåda och en tom kakburk. Jag har tråkigt.
När älsklingen kommer hem ska jag ta med honom ut och kasta snöbollar,
eller åtminstone ta en promenad.

33

Min finaste är förkyld, stackarn. Så igår var han trött och ville sova tidigt. Jag tog hand om disken och plockade undan lite och tänkte att jag skulle sova i på soffan istället, så jag slapp väcka honom. När jag släckt lampan och legat i soffan en stund så kom dock min älskling ut i vardagsrummet med täcke och kudde i famnen och frågade får jag sova bredvid dig?

Sötaste, finaste, underbaraste älskling.

Jag låg vaken en bra stund och bara låg och tittade på honom. Jag är så lyckligt lottad. Det finns ingen bättre än min älskling.

32

Tisdag morgon.
Klockan 7.15.
Pussar, hejdå, vi syns i eftermiddag, jag älskar dig mest av allt.
Jag försöker somna om men lyckas inte. Jag myser lite med katten i sängen innan jag kliver upp och gör mig frukost. Sätter på hans dator för att spela Sims en stund. Fastnar. Tittar över mot min dator och får syn på en post-it.

Jag Älskar Dig mest av allt!

PS. Spela gärna Sims :)

Så underbar. Han gör mig lyckligast i världen.

31

Det blev en cykeltur tillsammans med min älskling ut i eklandskapet idag. Vi cyklade på grusvägar (lervägar är väl egentligen en bättre benämning) fram till sjön. Väl framme så tittade vi på lite sjöfåglar och tog lite bilder med mobilen innan vi trampade hemåt igen. En väldigt mysig eftermiddag blev det.

Väl hemma igen tog vi fram köttfärs, tacokrydda, tortillabröd, paprika, tomat och lök och svängde ihop en lunch (gissa vad?). Det blev lite för mycket av tacokryddan, en tacokrydda som dessutom var extra stark, så det kändes som att någon hade tänt eld på min mun ett bra tag. Tre glas mjölk och ett par rader choklad senare så känns det ganska okej ändå. Nu har vi bäddat ner oss i soffan med två täcken och en filt. Vi ligger skavfötters, jag med min dator och älsklingen ser på The walking dead på tv:n/datorn medan jag försöker låta bli att kolla. Jag vill helst kunna sova ikväll, utan mardrömmar, tack.

En väldigt mysig lördag har det varit, och den är inte över än, men nu lär jag ta tag i lite pluggande innan det blir allt för sent.


30

Vi ligger i soffan och han har sitt huvud i mitt knä och
jag ser på Gilmore Girls och han gör det också fast han inte är särskilt förtjust i det och
jag drar fingrarna genom hans hår om och om igen och
jag vill spendera alla mina lördagsmorgnar så här.

29

Drömmar.

Om ett år skulle jag vilja bo i en större lägenhet (mer än 50 kvadratmeter) med minst ett sovrum, ett vardagsrum och ett kök med dörr (nu har vi öppen planlösning mot köket, så katten vill gärna vara med och laga mat och baka vilket inte är så praktiskt alla gånger). En balkong vore också mysigt. Eller ännu hellre en uteplats, en skyddad uteplats med omgivande grönska helst. Badkar står också högt upp på önskelistan, det vore oerhört mysigt att kunna kliva ner i ett varmt bad en kall vinterdag. Sedan är det allt det där med hyra och vad som ska ingå. Helst så ska det vara 10-månaders hyra, inklusive värme, vatten och el och hyran ska inte överstiga 5500 kronor i månaden.
Området är också viktigt, jag vill gärna bo i närheten av där vi bor nu, eller ännu närmre skolan och stan. Högt i tak vore mysigt också. Och en eldstad!

Någon som har en ledig lägenhet som matchar mina önskemål?

28

Så mjuk och len hud, så varm, så underbar att ta på, det är min älskling.

Jag blir så peppad av det här, att faktiskt känna att man kan, att man hittar, känner och identiferar rätt strukturer! (Skola, nevermind.)

RSS 2.0